Detectiv Confidentialitate
 

Confidentialitate Detectiv Particular

Considerand faptul ca Dipol Expert a facut mari eforturi pentru a include informatii si link-uri exacte si de ultima ora, astfel de informatii si link-uri din acest website va sunt oferite ca si facilitate pentru dumneavoastra pe principiul "asa cum sunt si asa cum sunt disponibile".

Dipol Expert nu face declaratii si nu garanteaza in nici un fel, expres sau implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la garantarea titlului, neincalcarii legii, caracterului comercial sau faptului ca se potrivesc folosirii intr-un scop anume, in legatura cu disponibilitatea, acuratetea, faptul ca sunt date complete sau pe care te poti baza, sau continutul acestui website. 

Dipol Expert nu va fi tinut responsabil in nici un mod oricare ar fi acesta pentru orice dauna directa, accesorie, speciala, indirecta, punitiva sau alte daune decurgand din accesarea de catre dumneavoastra, utilizarea sau nereusita de a utiliza acest website sau orice alta pagina legata prin in link cu acest website, sau orice alte erori sau omisiuni in continutul acestuia, incluzand, dar nelimitandu-se la virusi, care va pot ataca calculatorul, sau orice pierdere de afaceri, profituri, date sau acces.

Dipol Expert poate schimba aceasta pagina oricand fara avertizare dar nu isi asuma responsabilitatea de a o actualiza.

Toti utilizatorii sunt de acord ca orice acces sau folosire a acestei pagini si a oricarei pagini in link cu aceasta din acest site si continutul acesteia se face pe propriul risc. 

Dipol Expert nu isi exprima nici o opinie si nu raspunde de continutul nici unui website al unui tert legat prin link din acest website sau prin care ati obtinut acces la acest website.

Dipol Expert nu face nici o declaratie oricare ar fi ea asupra oricarei pagini a unei terte parti si in mod expres isi declara lipsa de raspundere pentru orice astfel de informatie provenind de la o astfel de terta parte si folosirea ei.