Detectiv Particular
Detectiv Relatii Umane
Detectiv Economie
Detectiv Juridic
Detectiv Tehnologia Informatiei
Detectiv Securitate
 

Investigatii Private

Investigatii private de succes cu Dipol Expert


Dipol Expert este o agentie de detectivi particulari ce ofera servicii de investigatii private unice, profesioniste, individualizate pentru fiecare persoana sau situatie deosebita. Investigatii Private Din pacate organele de politie nu reusesc intotdeauna sa rezolve anumite probleme ce pot aparea in vietile oamenilor si nu din cauza lipsei de competenta sau experienta, ci in primul rand datorita lipsei de resurse umane. In cazul in care o persoana importanta din viata dvs a disparut sau a fost rapita, o agentie specializata in investigatii private poate fi de un real ajutor chiar si pentru organele de politie. Un detectiv particular ar avea un singur caz de rezolvat, al dvs, pe cand organele de politie se confrunta cu zeci, sute de anchete zilnic.

Investigatii private – raspunsuri la probleme reale


Suntem o agentie de investigatii private care isi ia rolul in serios oferind servicii de exceptie fara insa a aduce atingere dreptului la viata intima, familiala si privata sau oricaror alte drepturi si libertati fundamentale. Oamenii, dar si companiile se confrunta in zilele noastre cu probleme reale, uneori fiind vorba de membrii ai familiei, alteori de afaceri, bunuri mobile sau imobile. Oricat de dificil ar putea parea cazul dvs, Dipol Expert dispune de personalul autorizat si pregatit profesional, dar si de aparatura necesara pentru a rezolva cu succes orice tip de investigatii private. Confidentialitatea si seriozitatea sunt principalele noastre caracteristici si nu trebuie sa va temeti ca informatiile obtinute de detectivii nostri ar putea fi facute publice.

Investigatii private pentru informatii autentice


Inainte de a incepe orice tip de investigatii private, detectivii particulari au nevoie de informatii specifice din partea beneficiarului anchetei. Acesta trebuie sa specifice scopul acestei investigatii private, ce date solicita, in legatura cu cine sau ce anume, o persoana, o fapta, un bun, etc. Toate rezultatele ce se obtin in urma unei anchete vor fi sustinute cu probe, fie ca e vorba de documente, fotografii, filme sau alte mijloace de proba. Durata unei astfel de anchete depinde in primul rand de complexitatea procesului de investigatie. In general, datorita detectivilor foarte bine pregatiti si a dotarii excelente cu toata aparatura necesara unei investigatii private, Dipol Expert are capacitatea de a rezolva orice caz in cel mai scurt timp posibil.

Tipuri de investigatii private

Dipol Expert ofera celor interesati o gama larga de servicii de investigatii private, incepand cu investigatiile familiale, conjugale si incheind cu cele economice. Investigatii Private In ceea ce priveste o ancheta conjugala, se poate verifica fidelitatea partenerului, se pot inlatura sau confirma suspiciunile de adulter, se poate face o verificare pre maritala sau se pot cauta bunurile instrainate de partenerul de cuplu. In cazul unei investigatii private familiale se poate urmari comportamentul copiilor, se verifica suspiciuni de consum de droguri, alcool, aderare la secte religioase periculoase, etc. Investigatiile private economice sunt foarte cautate astazi de catre companii care doresc verificarea unor eventuali parteneri de afaceri, companii care doresc verificarea angajatilor, a suspiciunii pentru comportament neadecvat in timpul sau in afara orelor de lucru, etc. Oricare ar fi motivul cererii de investigatii private, Dipol Expert garanteaza succesul prin eficienta detectivilor particulari si a parteneriatelor de calitate pe care le detine.

Investigatii private